Voorlichting voor Stichting Kind&Voeding

Voor Stichting Kind&Voeding geef ik voorlichting aan scholen, kinderopvang en BSO's. 
Deze stichting is er op gericht om (groot) ouders en kinderen bewust te maken van het belang van natuurlijke voeding. Het aanbod is divers en varieert van een workshop Gezond Trakteren tot een voorlichtingsavond voor ouders. Meer informatie is te vinden op   https://kind-en-voeding.nl


Beweegcoach/Wandelcoach

1 op 1 of in een kleine groep gaan we naar buiten. We kijken wat je wilt bereiken en in welke stappen je dat kunt behalen.
Doelen hoeven niet altijd groot te zijn, soms kan een kleine verandering al veel betekenen. 


Inspiratie workshops (op maat)

Hierbij kan je denken aan een workshop over wandelen of hoe je een routine kan maken om meer te bewegen. Natuurlijk speelt gezonde voeding, voldoende slaap en ontspanning hierbij ook een grote rol. Tuin&Kruid wil hierin een inspiratiebron zijn om stapje voor stapje de leefstijl te veranderen. Gezonde voeding, voldoende beweging en minder stress; het draagt allemaal bij aan een gezonde leefstijl.

Moestuin begeleiding

Leuk voor scholen en kinderopvang! Samen met de kinderen maken we (een stukje van) het schoolplein gezond. We kweken diverse gewassen in de klas en planten dat buiten uit. Natuurlijk zorgen de kinderen hiervoor en worden ze daarin door mij begeleid. Als het tijd is om te oogsten gaan de kinderen op zoek naar een recept wat ze hiermee kunnen maken. Zo leren de kinderen om zelf hun eigen groenten en fruit te kweken en ook dat deze voeding gezond is. Door plezier te maken hopen we het zaadje voor moestuin en gezonde voeding te zaaien.

  • Wil je werken aan je persoonlijke doelen?
  • Wil je stappen zetten naar een gezonde leefstijl?
  • Heb je interesse in 1 van de workshops?
  • Wil je meer informatie over het aanbod van Tuin&Kruid?
  • Wil je informatie over tarieven?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact